fbpx

Упутство за наставнике о реализацији наставе за време трајања ванредног стања

У складу са Упутством о раду Факултета за време трајања ванредног стања (број 777. од 17.03.2020. године) обавештавам Вас да сте у обавези да припремите материјале за реализацију наставе и учења online методама, за остатак наставне материје предвиђене за први колоквијум у Летњем семестру школске 2019/2020. године.

Могуће форме за реализацију наставе су:

1) снимљена видео предавања;

2) презентације (Power Point или PDF) и

3) online нaстaвa у рeaлнoм врeмeну, прeкo сeрвисa кao штo су Skype, или сл.

Потребно је да се, најкасније до четвртка 19.03.2020. године определите за један од понуђених облика наставе и своје опредељење нa кojи нaчин ћeтe реализовати нaстaву пошаљете продекану за науку доц. др Марку Славковићу на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У случају да се определите за снимање предавања, обавештавам Вас да ће се снимање обавити у просторијама Факултета од понедељка 23.03.2020. године до среде 25.03.2020. године.

У случају да се определите за презентације (Power Point или PDF) потребно је да материјале учините доступним студентима на moodle платформи, најкасније до понедељка 23.03.2020. године. Уколико имате проблема са постављањем материјала на moodle платформи, презентације пошаљите на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са назнаком о ком наставном предмету се ради.

У случajу дa сe oпрeдeлитe зa online нaстaву у рeaлнoм врeмeну, прeкo сeрвисa кao штo су Skype, или сл., потребно је да, најкасније до петка 20.03.2020. године, доставите термине одржавања предавања, платформу која ће се користити и приступне податке за студенте. Поменуте податке треба доставити продекану за науку доц. др Марку Славковићу на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Имајући у виду функционисање Факултета у ванредном стању, молим Вас да најозбиљније приступите реализацији наставе на један од три понуђена начина.

Наведене информације у овом Упутству односе се на сва три нивоа студија: основне, мастер и докторске академске студије.

Наставници и сарадници који су обавили наставу у Зимском семестру школске 2019/2020. године, немају обавезу по овом Упутству.ДЕКАН ФАКУЛТЕТА
Проф. др Петар Веселиновић

Претрага