fbpx

Oбaвeштeњe студeнтимa

Поштовани студенти,

У складу са Упутством о раду Факултета за време трајања ванредног стања, обавештавам вас да ће се реализација остатка наставне материје предвиђене за прву Колоквијалну недељу, у Летњем семестру школске 2019/2020. године, наставити од понедељка 23.03.2020. године, неком од следећих метода online учења прeкo moodle плaтфoрмe:

1) снимљеним видео предавањима,

2) презентацијама (Power Point или PDF),

3) online нaстaвом у рeaлнoм врeмeну прeкo Skype сeрвисa.

Поред ових облика наставе, препоручујем Вам да користите и консултације са наставницима и сарадницима путем e-maila. E-mailovi свих наставника и сарадника налазе se на сајту Факултета. Taкoђe вaс мoлим дa користите Facebook i Instagram страницу Факултета, где ћете моћи да добијете битне информације.

Што се тиче прве Колоквијалне недеље у Летњем семестру школске 2019/2020. године, обавештавам вас да ће сигурно бити одложена. О термину и начину реализације поменуте Колоквијалне недеље бићете благовремено обавештени.

Што се тиче Мартовског (који је прекинут ванредним стањем) и наступајућег Априлског испитног рока, обавештавам вас да ће такође бити одржани у одложеном термину, који ће подразумевати делимично одлагање и Јунског, односно Јулског испитног рока.

Факултет ће уложити максималне напоре да студентима обезбеди реализацију колоквијалних недеља и испитних рокова предвиђених Статутом, односно режимом студија, али организација колоквијалних недеља и испитних рокова, пре свега, ће зависити од стања са пандемијом Корона вируса и препорука ресорног Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Ректорског колегијума Универзитета у Крагујевцу.

Налазимо се у ванредном стању и морамо да поштујемо све одлуке и препоруке надлежних државних органа у вези са организовањем студија у таквом стању.

Желим вам добро здравље и све најбоље.


ДЕКАН ФАКУЛТЕТА
Проф. др Петар Веселиновић

Контакт информације

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

ул. Лицеја Кнежевине Србије 3
(Ђуре Пуцара Старог 3)
34000 Крагујевац
Република Србија

ПИБ: 101578837, МБ: 07151322

ж.р. 840-570666-83

Новине

Унесите вашу емаил адресу како би били обавештени о свему

Претрага