Previous Next

Презентација Студије случаја компаније COCA-COLA HBC

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо Вас да,  20.03.2019. године  oд 12 до 13 часова, у Свечаној сали (Е5) Економског факултета Универзитета у Крагујевцу, присуствујете презентацији Студије случаја представника компаније COCA-COLA HBC везане за нови производ биљно млеко ,,АdeZ“.

Биће то прилика да сазнате како функционише сектор продаје једне од највећих компанија у Србији, како изгледа један дан менаџера продаје за регион, са каквим изазовима се суочава, које програме за младе компанија има, а упознаћете се и са новим брендом компаније који је врло брзо нашао своје место код потрошача.

Који су потенцијали те категорије производа? Како комуницирати са потрошачима? Како позиционирати производ? Како се борити са конкуренцијом на тржишту? На та и још многа друга питања проћи ћете  кроз саму Студију случаја.

Драги студенти уколико се, након презентације, заинтересујете да учествујете у тимској изради поменуте Студије случаја, моћићете да се пријавите истога дана. Тим који победи у овој Студији случаја добиће шансу да прође селекцију  COCA-COLЕ HBC, са могућношћу потенцијалног запослења у овој реномираној компанији.

Претрага