Stručni skup - Izazovi i problemi savremene ekonomije u funkciji unapređivanja nastave u srednjim stručnim školama

Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu organizuje 25. marta 2017. (subota) stručni skup na temu: Izazovi i problemi savremene ekonomije u funkciji unapređivanja nastave u srednjim stručnim školama. Skup je namenjen nastavnicima ekonomske grupe predmeta srednjih stručnih škola u Republici Srbiji. Stručni skup je odobren od strane Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i svi učesnici skupa će dobiti sertifikat o učešću na stručnom skupu - kod S12492017.

Cilj stručnog skupa je unapređivanje znanja i veština nastavnika ekonomske grupe predmeta. Teme koje će biti prezentirane na skupu pomoći će nastavnicima da unaprede kvalitet nastavnog procesa kroz njihovo upoznavanje sa savremenim ekonomskim tendencijama. Predavači će u svojim izlaganjima izneti rezultate najnovijih ekonomskih istraživanja sprovedenih u svetu i u Republici Srbiji, što će pomoći nastavnicima srednjih škola da bolje upoznaju svoje učenike sa modernim trendovima vezanim za nastavne predmete koje oni predaju.

Učesnici stručnog skupa su oslobođeni plaćanja kotizacije.

Program rada stručnog skupa možete preuzeti ovde

Radne biografije realizatora skupa možete preuzeti ovde

Prijavni formular možete preuzeti ovde

 

Neophodno je da svi zainteresovani nastavnici preuzmu formular, popune ga i pošalju na e-mail adresu: cei@kg.ac.rs najkasnije 20. marta 2017.

 

Informacije:

Centar za ekonomska istraživanja
e-mail: cei@kg.ac.rs
telefon: 034370262

prof. dr Veljko Marinković
e-mail: vmarinkovic@kg.ac.rs
telefon: 034/303-525

Ana Krstić
e-mail: anakrstic@kg.ac.rs
telefon: 034/303-520

Moodle E-Learning