fbpx

Каталог издања Економског факултета 2012-2021.

Обележавања Дана Економског факултета Универзитета у Крагујевцу  је значајан повод за презентацију издања Центара за издавачку делатност Економског факултета (ЦИД) и том приликом организована је  промоција издања ЦИД-а у последњих десет година.

Књиге које су извор научног богатства не представљају пуно ако су смештене у рафовима и полицама библиотеке, већ свој прави значај имају представљањем јавности и њиховом употребом.  Улога данашње библиотеке је да подржавајући устаљене начине чувања књига,  доприноси и њиховом коришћењу као и приступу до информација трансформишући се непрекидно у складу са великим променама у доба дигитализације.

Идеја за стварањем Каталога настала је као потреба упознавања шире јавности и ширења информација о вредним књигама које су намењене стручњацима из области економије, пословне економије и менаџмента, студентима и осталим заинтересованим корисницима.

Каталог је једноставно, стручно и прегледно урађен по принципима библиографског описа који су доследно примењивани. У Каталогу књига наведене су све књиге издате у периоду од 2012-2021. године,

Изложба књига и Каталог су прави начин да се јавности представи издавачка делатност Економског факултета у последњих десет година, надамо се да смо поставком ове изложбе и Каталогом успели да испунимо задати циљ.

Каталог издања Економског факултета 2012-2021.

Ekfak Katalog izdanja 2012 2021 2

Контакт информације

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

ул. Лицеја Кнежевине Србије 3
(Ђуре Пуцара Старог 3)
34000 Крагујевац
Република Србија

ПИБ: 101578837, МБ: 07151322

ж.р. 840-570666-83

Новине

Унесите вашу емаил адресу како би били обавештени о свему

Претрага