fbpx

Душан Борковић на Економском факултету у Крагујевцу

У циљу подизања свести о важности поштовања прописа у саобраћају, Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, у сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Крагујевцу,  организоваће  интерактивни час за студенте и средњошколце у оквиру својих превентивних активности, а у вези са безбедношћу младих учесника у саобраћају.

Интерактивни час биће одржан на Економском факултету Универзитета у Крагујевцу, 12. марта 2019. године, са почетком у 12,00 часова.

Најчешћи утицајни фактори који доприносе настанку саобраћајних незгода, у којима учествују млади возачи, су непрописна и неприлагођена брзина, непрописно претицање и вожња под утицајем алкохола.

Тим поводом, присутним студентима обратиће се директор Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић, декан Економског факултета Универзитета у Крагујевцу проф. др Петар Веселиновић и најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић који ће, том приликом, разговарати и размењивати искуства са студентима и средњошколцима о безбедном понашању у саобраћају. Присутни ће имати прилике да виде и испробају симулатор вожње са најсавременијом техником. Такође, сви присутни ће добити пригодне поклоне од Агенције за безбедност саобраћаја Србије.

Основа за унапређење безбедности младих возача у саобраћају јесте унапређење саобраћајног образовања и промена ставова, уз превентивне активности којима ће се утицати на свест о проблему безбедности младих у саобраћају и зато вас позивамо да, 12.  марта 2019. године, обавезно дођете на Економски факултет Универзитета у Крагујевцу.

Контакт информације

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

ул. Лицеја Кнежевине Србије 3
(Ђуре Пуцара Старог 3)
34000 Крагујевац
Република Србија

ПИБ: 101578837, МБ: 07151322

ж.р. 840-570666-83

Новине

Унесите вашу емаил адресу како би били обавештени о свему

Претрага