fbpx

Обавештење о додатној колоквијумској недељи

Поштовани студенти,

Током првог семестра један број студената је био спречен да полаже колоквијуме због изолације и лечења од Корона вируса. Декан Факулета је свим студентима упутио позив да се пријаве уколико су оболели од Ковида 19. Мејлови студената су евидентирани и направљена је база података о тим студентима. Како би се овој категорији студената омогућило да надокнади пропуштено у зимском семестру, ННВ је донело одлуку о одржавању колоквијума за те студенте, при чему би сваки оболели студент могао да полаже пропуштене колоквијуме (први или други колоквијум).

За реализацију ове могућности, потребно је да се студенти из наведене категорије пријаве мејлом. Пријава мора да садржи следеће податке:

(1) Име и презиме студента, (2) број индекса, (3) предмете за које студент жели да полаже колоквијум и (4) назнаку о томе да ли се ради о првом или другом колоквијуму.

Мејл адреса на коју се шаљу пријаве је:     Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Крајњи рок за слање мејлова је 10. јануар 2021. године, а полагање колоквијума би било организовано од 18. јануара 2021.

Уколико постоје студенти који су пропустили да благовремено пријаве своју болест и изолацију, могу то урадити сада, при чему су дужни да доставе доказ – решење о изолацији и/или позитивном тесту на присуство вируса Ковид 19.

Контакт информације

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

ул. Лицеја Кнежевине Србије 3
(Ђуре Пуцара Старог 3)
34000 Крагујевац
Република Србија

ПИБ: 101578837, МБ: 07151322

ж.р. 840-570666-83

Новине

Унесите вашу емаил адресу како би били обавештени о свему

Претрага