fbpx
Previous Next

16.  рођендан Удружења Студената Економског Факултета у Крагујевцу

Пројекат Дани економиста је завршен свечаном прославом 16.  рођендана Удружења Студената Економског Факултета у Крагујевцу.

Од свог оснивања, ова организација настоји да кроз различите пројекте хуманитарног, забавног и едукативног карактера повећа стандард студирања, помогне студентима да изађу из оквира формалног образовања и укључе се у неформално образовање, које има све већу важност и омогућава студентима да стечено теоријско знање примене у пракси. Ово удружење препознатљиво је по слогану „На страни студената“ што се чланови труде да покажу на делу и брзо реше све проблеме са којима се студенти суочавају.

Кроз организацију је од 15. априла 2004. године прошло преко 3000 студената, који су данас успешни у различитим областима економије. Свим овим студентима су на исти начин обележени студентски дани- активностима ове организације.

УСЕФ је веома препознатљива студентска организација, по својој посвећености, иновативности, подиже стандарде студентског организовања на Универзитету у Крагујевцу.

Хвала свим члановима, људима који подржавају рад организације и свима онима који активно учествују у свим дешавањима, управо ви сте мотивација и извор инспирације Удружења Студената Економског Факултета у Крагујевцу.

УСЕФ - 16 година на страни студената!

Претрага